FC Brasov

Informatii din fotbalul autohton care NU au legatura cu echipa Sportul Studentesc.

Moderators: webmaster, Giani

dragos
Marshall
Posts: 6961
Joined: Tue Feb 11, 2003 12:44 pm

FC Brasov

Postby dragos » Tue Sep 18, 2012 2:04 pm

UPDATE Ionuţ Badea a explicat în ce condiţii va pleca de la Braşov: "Sînt la club de azi-dimineaţă şi aştept rezilierea contractului. Am cerut să fiu plătit la zi plus patru salarii compensatorii şi apoi pot pleca", a spus Badea.

Jucătorii se vor pregăti după un program stabilit de Viorel Hizo. Ionuţ Badea negociază în continuare cu Ioan Neculaie rezilierea contractului.

------------------

Viorel Hizo a fost antrenorul Braşovului doar o zi. Patronul "stegarilor", Ioan Neculaie, n-a reuşit să-i rezilieze contractul lui Ionuţ Badea

"Asta e, ce naiba să facem? Badea este antrenor, ăsta a plecat şi o să vedem ce se întîmplă. Dimineaţă a fost o situaţie delicată că s-au dus amîndoi la antrenament. Hizo s-a supărat şi a plecat. Nu ştiu ce o să se întâmple şi nici dacă se întoarce Badea pe bancă...", a spus Ioan Neculaie, conform Mediafax.

Patronul FC Braşov, Ioan Neculaie, anunţase că tehnicianul Ionuţ Badea, care a condus prima partea a antrenamentului din această dimineaţă, este suspendat din funcţia de antrenor principal pe o perioadă nedeterminată pînă la rezilierea contractului. Tehnicianul Ionuţ Badea a condus prima parte a antrenamentului echipei FC Braşov, deşi luni după amiază patronul Ioan Neculaie l-a prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă pe noul antrenor principal, Viorel Hizo.

Patronul Ioan Neculaie şi-a făcut apariţia la stadion în timpul antrenamentului pentru a discuta cu tehnicianul rezilierea contractului, în timp ce noul antrenor al echipei, Viorel Hizo, se află la sediul clubului braşovean.

După discuţia purtată cu Ioan Neculaie, Ionuţ Badea a plecat la sediul clubului împreună cu secunzii săi. Antrenamentul a fost condus în continuare de antrenorul cu portarii, Andrei Şanta.


http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/circ-la ... 60556.html
In viata asta tin cu Sportul Studentesc !!

Return to “Fotbal Intern / Romanian Football”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest